Kostnad för att renovera badrum i Karlstad

Ska du renovera badrum i Karlstad kan du vända dig till oss för att få professionell hjälp. Vi är experter på badrumsrenoveringar och kan bidra med allt från inspiration, planering till utförandet. Vi kan erbjuda dig en helhetslösning för din renovering med förstklassigt resultat.

Utöver köket är badrummet det rum i bostaden som de allra flesta väljer att renovera för att erhålla ett snyggt och funktionellt badrum med de senaste vitvarorna. Att renovera badrum i Karlstad är ett mindre byggprojekt som kräver flera olika hantverkare med olika behörigheter som exempelvis rörmokare, elektriker och plattsättare. När vi utför en badrumsrenovering i Kristinehamn åtar vi oss hela totalentreprenaden. Det innebär att vi tar över hela ansvaret för projektet och ser till att koordinera med de olika hantverkarna så att rätt person kan utföra sitt arbete vid rätt tillfälle i kedjan. Det betyder också att du som beställare bara har en kontaktperson för ditt renoveringsprojekt som löpande uppdaterar dig med status.

 

Kostnad då du ska renovera badrum i Karlstad

Hur mycket det kostar att renovera badrum i Karlstad beror till stor del på vilken typ av kakel och klinkers som du väljer och vilka vitvaror som du vill installera. Kostnaden för arbetet med att riva väggar, golv och därefter installera VVS, elektricitet, sätta kakel och klinker och måla om är i stort sett detsamma, oavsett ditt val av interiörer. Det innebär att du har en stor möjlighet att själv påverka slutpriset för din renovering i samband med att du beställer kakel, klinkers och vitvaror. Om du även väljer att installera golvvärme, handukstork och andra tillbehör blir förstås kostnaden också högre. För en exakt kostnad för din badrumsrenovering kan du kontakta oss för att erhålla en offert, kostnadsfritt och utan förpliktelser.

 

ROT-avdrag för badrumsrenovering

När du ska renovera badrum i Karlstad har du också möjlighet att använda dig av ett skatteavdrag som innebär att du får göra ett avdrag på 30 % av våra arbetskostnader. Du behöver dock uppfylla vissa krav för att kunna använda dig av ROT-avdrag som bland annat att du är myndig, att du äger bostaden och att du har betalat in minst motsvarande belopp i skatt. Du kan erhålla upp till 50 000 kronor i avdrag per år och självklart får du beloppet avdraget direkt på vår faktura så du inte behöver ligga ute med pengarna.

 

Kontakta oss för mer information

Om du vill veta mer om våra tjänster eller om du vill boka ett kostnadsfritt hembesök kan du kontakta oss på InDoor Floor & Wall Sweden eller använda formuläret på vår hemsida. Vid ett hembesök kan vi inspektera ditt badrum, lämna rådgivning och höra dina önskemål så att vi kan lämna en offert för ditt projekt med ett fast pris. Det innebär att du vet exakt vad det kommer att kosta att renovera ditt badrum innan du beslutar dig för att utföra projektet.