Våra processer inför din badrumsrenovering i Kristinehamn

Det är en stor investering att göra en badrumsrenovering så i denna artikeln kommer vi informera hur vi arbetar. När vi utför en badrumsrenovering i Kristinehamn så använder vi i princip alltid samma process för att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen.

1. Kostnadsfri förfrågan via hemsidan

Förfrågan kommer in via formuläret här på hemsidan, sedan ringer vi upp och bokar in ett kostnadsfritt hembesök som passar båda parter.

2. Specificerad offert med fast pris

Kort efter besöket får du en offert baserad på våra beräkningar, i offerten får du en fullständig lösning tillsammans med ett fast pris.

3. Godkännande av offert

När ni accepterat offerten omvandlar vi det till en order och påbörjar planeringen. 

4.  Färgval, startdatum och annat. 

Vi träffas eller pratas vid och det finns då möjlighet att göra vissa ändringar eller tillägg. Vi bestämmer tillsammans start och slutdatum för projektet. Vi säkerställer även så att de inte uppstår några oklarheter vad som ska göras eller om det är några andra funderingar för din badrumsrenovering.

5. Vi påbörjar badrumsrenoveringen

Vi kommer överens om ett datum som passar för båda parter och sätter riktlinjer för projektet.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation när det är dags att göra en badrumsrenovering i Kristinehamn. 

Våra kunniga företrädare går igenom den kommande badrumsrenoveringen tillsammans med er och lämnar offert kort därefter. Fyll i dina fullständiga kontaktuppgifter genom formulären på hemsidan för snabbast återkoppling.
Få en kostnadsfri offertförfrågan här.